Paatin tehda tanaan monta erillista blogimerkintaa, koska mielessa pyorii niin monta erilaista asiaa. Jos kirjoittaisin ne kaikki yhteen, siita tulisi erittain epakoherentti romaani.

Hotellissa on nahty draamaa viime aikoina. Ensin torstaina general manager soitti toimistostaan, etta soita ambulanssi, A (front office manager) menetti tajuntansa yhtakkia. Viiden minuutin kuluttua, tilattuani ambulanssin, han soitti takaisin etta A toipuikin, peruuta ambulanssi. Ok. Olimme tietenkin huolissamme respassa, etta mika ihme A:ta nyt vaivaa, han oli ollut kovin hiljainen koko aamun (normaalisti tama 45-vuotias italialainen herrasmies on taynna typeria vitseja), mutta meille ei kerrottu mitaan eika A:ta nakynyt koko loppupaivana. Perjantaiaamuna general manager ilmoitti ohimennen, etta A ei ole taalla enaa toissa.

Oltiin ihan shokissa, A on ollut taalla 9 vuotta toissa esimiesasemassa emmeka osanneet odottaa hanen yhtakkia ottavan lopareita ja jos kyse olisi sairaslomasta, ei kai pomo olisi sanonut ettei han ole taalla enaa toissa... keksittiin siina jos jonkinlaisia teorioita, mutta ehka osoittaa oman naiiviutemme, ettei ilmeisin selitys tullut edes kenenkaan mieleen. Eilen tarina oli jo paikallisuutisissa: A on pidatetty epailtyna kavaltamisesta, han oli ilmeisesti vetanyt valista yli 30 000 puntaa viimeisen vuoden aikana. Pomo varmaan kertoi hanelle, etta nyt olet jaanyt kiinni ja silloin A sai sairaskohtauksensa tai pyortyi. En vielakaan osaa oikein kasittaa koko juttua; A on kaikista managereista meidan kaikkien suosikki, huumorintajuinen ja sopivan rento, mutta tarvittaessa ottaa ohjat kasiinsa ja tietaa kaiken respasta ja varauspuolesta. Han oli se ainoa henkilo, jolta saattoi aina kysya ihan mita vaan ja han osasi selvittaa tilanteen. En olisi ikina osannut kuvitella, etta han kavaltaisi rahaa firmalta. Jannaa sinansa, etta kaikki tyontekijat, joiden kanssa olen puhunut asiasta, tuntevat saalia A;ta kohtaan, vaikka tietenkin han on tassa asiassa se syyllinen. Han on nyt pidatettyna, en tieda milloin oikeudenkaynti pidetaan tai mitaan, mutta tama vaikuttaa joka tapauksessa hanen koko loppuelamaansa. Vaikkei han joutuisikaan vankilaan, hanen uransa on melko lailla ohi, samoin kuin elama Gibraltarilla. Tama on pieni paikka ja nyt "kaikki" tietavat tarinan. En voi kuvitella etta 30 000 puntaa olisi sen arvoista.