Hih. Mika erikoinen tunne. Olen vapaalla torstaina. Tahan on erikoinen syy.

Viime viikot minulla on ollut taalla pieni sukulaistyttoni tyoharjoittelussa. Aika on mennyt liian nopeasti eika meilla ole ollut tyon ja muun elaman puitteissa aikaa jarjestaa mitaan yhteista tekemista. Ensi viikolla han menee jo takaisin Suomeen, joten nyt alkaa olla viimeiset hetket jarjestaa jotain. Tanaan oli sitten tarkoitus menna kaymaan paikallisen matkatoimiston jarjestamalle retkelle laheiseen Jerezin kaupunkiin, jossa oltaisiin kayty hevosshow'ssa jne. Valitettavasti eilen kavi ilmi, ettei kyseiselle retkelle ollut tarpeeksi osanottajia, joten sita ei jarjestetty. Sen sijaan mennaan tanaan sitten delfiiniretkelle ja mahdollisesti Gibraltarin kallion huipulle seka ostamaan viimeiset tuliaiset. Onhan sekin jotain.

Se mika tassa on hyvaa on se, etta minulla on nyt sitten aamu vapaata, koskapa menemme vasta lounaan jalkeen. Nyt voin viettaa aikaa netissa katsellen samalla puolella silmalla telkkaria. Tama on suuri salaisuuteni. Tykkaan katsoa daytime talk show-roskaa. Nyt on Sally meneillaan. Viela parempi olisi Jeremy Kyle, joka on lahinna Jerry Springer-tyylinen brittishow. Siina on aina Britannian parhaimmisto esilla - kunnon proletaarivaesto tappelee keskenaan. Ohjelman huippukohta on monesti dna-testi, jossa yritetaan saada selville onko lapsen isa Dan, Danin isa vai Danin veli. Tama hapeallinen salaisuus pitaa sitten pitaa minun ja teidan, rakkaat lukijani, valisena. (nyt nainen sai juuri selville, etta hanen aviomiehensa on salaa strippari)

Yritin tuossa pitaa sita hyvin kuitupitoista ruokavaliota. Valilla on mennyt paremmin, valilla vahan huonommin. Uskaltaisin vaittaa, etta jos olisin ihan ominpain, olisi paljon helpompi pitaa tiukkaa ruokavaliota. En halua ensinnakaan vaimon ajattelevan, etta olen ihan pakkomielteinen taman ruokajutun kanssa. Enka olla tiukkapipo, jos han haluaa syoda jotain epaterveellista. Esimerkiksi tana aamuna (oltiin hotellilla yota. kun nama meidan aktiviteetit sijoittuvat Gibraltarille.) mentiin hlokunnan ruokalaan hakemaan kahvia ja kannoin tunnollisesti huippukuitupitoiset hapankorppuni mukanani. Mutta siella ruokalassahan olikin suklaataytteisia croissanteja. Hmm. Mites kavikaan. Hapankorput jaivat syrjaan ja mussutin menemaan rasvaista, sokerista, valkoisista jauhoista tehtya hiilaripommia. Harmittaa.

Nyt alkoi Judge Judy. Jee.