Muutos siis edessa on. Toivon mukaan. Aateltiin vaimokkeen kanssa viimein muuttaa ulos hotellista. Jotain normaaliin elamaan viittaavaa siis.

Niille, jotka eivat elamaani tunne, tiedoksi etta olemme siis toissa samassa hotellissa ja olemme viimeiset 5,5 kkta asuneet samaisessa hotellissa hlokunnan tiloissa. Taman piti olla erittain valiaikainen ratkaisu siihen asti, etta loydetaan kamppa. Jotenkin kummasti hotelliasuminen osoittautui niin halvaksi ja mukavaksi vaihtoehdoksi, etta jumittiin sitten siihen pieneen huoneeseemme ihan tyytyvaisina. Toissapaivana biitsilla istuessamme (oli vapaapaiva) vaimoke sanoi yhtakkia, etta mitas jos muutettais ja ostettais auto. Espanjan puolelta saa vuokrattua halvalla loma-asuntoja, jos vuokraa pitkaksi ajaksi, siis vahintaan puoleksi vuodeksi - 2 makuuhuoneen luksusasunto lahtis €400-€500 kuussa. Ei tarvinnut asiaa kauaa ajatella, ennen kuin se alkoi tuntua ihan ensiluokkaiselta ajatukselta.

Onhan tama hotellissa asuminen eraanlaista epaelamaa. Saa kolme ateriaa paivassa, lakanat ja pyyhkeet pyykataan puolestani, ei tarvitse murehtia laskuista/vuokranmaksusta/kaupassa kaynnista eika juuri mistaan muustakaan. Mutta toisaalta. Joskus en ehka haluaisi syoda aamupalaa klo 8.30, lounasta klo 12 ja illallista klo 18.00. Joskus ehka haluaisin valita mita syon sen sijaan, etta syon mita sattuu olemaan tarjolla. Olisi mukavaa laittaa itse ruokaa ja ehka jopa omata erillinen makuu- ja olohuone. Ehkapa olisi myos kivaa olla nakematta kollegoita joka puolella poistuessaan huoneestaan ja olla vastaamatta ainaisiin kysymyksiin vapaapaivanaan. Ah, miten ihmeelliselta tama normaalielaman ajattelu tuntuukaan.

Eli ajatuksena olisi nyt muuttaa toukokuun alussa. Josko sopiva paikka loytyisi, saataisiin ostettua auto (koska tyomatka pitenisi 30 sekunnin kavelysta 30 minuutin automatkaan) ja kaikenmaailman vakuutukset yms. hoidettua. Ihmeellista ajatellakaan sellaista. Meilla ei ole ikina ollut autoa eikahan mulla tietenkaan ole korttiakaan.

Ihmeellinen on elama! (katsotaan mita tasta tulee. ehkapa viela asutaan samassa hotellihuoneessa vuonna 2012.)