Tässä sitä on taas viikko vierähtänyt. Toisaalta tuntui kuten aina menevän liian nopeasti, toisaalta tuntuu että siitä on pieni ikuisuus kun olin viimeksi töissä. On tässä herännyt ihan omituisia ajatuksia.

Rupesin ihan huomaamattani kuvittelemaan, että mitäs jos muuttaisi takaisin Suomeen. Mietin mielessäni, miten olisi sitä sosiaalista turvaverkkoa ja puhuisi omaa kieltään ja miten olisi sitten ihan normaali osa sitä yhteiskuntaa. Toisin kuin tuolla maailmalla. Tässä sitten ihan huvin ja urheilun vuoksi yritin katsella oman alan työpaikkoja ihan ympäri Suomea. Eihän sieltä mitään löytynyt. Sesongiksi ehkä juuri ja juuri jotain saisi, mutta minuthan on ihan pilattu tuolla nykyisessä työssäni. Tässähän pitäisi mielestäni saada toimistotyötä mukavilla virka-ajoilla eikä mitään Suomen hotellien 3-vuorotyö-hoida-sekä-respa-että-baari-että-huonesiivous-että-kaikki-muukin-yksinäsi-tyyliä. Eikä ollut oikein mitään mitä olisi voinut edes kuvitella hakevansa, puhumattakaan että paikan saisi.

Mutta tämähän on kaikki ihan täysin epärealistista muutenkin. Eihän tässä sitä vaimoa tänne ikinä saisi. Enkä todellakaan tiedä, haluaisiko sitä oikeasti itsekään. Tässä alkaa kyllä selvästi pukata jotain kriisiä.

Apua. En tahdo vanheta. En tahdo perustaa perhettä. En osaa. Mitä tehdä?