Yritan tassa epatoivoisesti tsempata itseani lahtemaan lenkille. Tai edes kavelylle.

En ole muuton jalkeen, eli puoleentoista viikkoon, tehnyt _yhtaan mitaan_ liikuntaan viittaavaa. Ja sen kylla huomaa. Hartiat ovat pahemmin jumissa kuin pitkaan aikaan, josta luultavasti johtuu piinaava paansarky. Muutenkin paikat on ihan tukossa eika energiaa nayta riittavan. Ratkaisu; istu tietokoneella vietetyn tyopaivan jalkeen kotona koneelle ja vieta ilta blogeja lueskellen/kirjoittaen. Ei ku... eihan sen niin pitanyt menna!

Onhan tassa tekosyita sentaan olla menematta. Kelit on aika huono, satelee ainakin vahan. Tai jos ei just nyt sada, niin saattaa alkaa sataa milloin tahansa. Sita paitsi, heti toista paastessa oli niin kova nalka, ettei voinut heti menna. Sitten piti siis syoda. Nyt on maha taynna, niin ettei oikein voi menna ainakaan juoksemaan. Sitten kun ei maha ole enaa niin taynna, on jo pimeaa. Huoh.

Noh, en aamulla loytanyt sykemittaria, joten vaikka nyt menisinkin lenkille niin sita "ei lasketa" kun sykemittari ei voi minua hallita. Eli jos nyt vaikka menisikin vain laahustamaan hitaasti taydella vatsalla vaikka 20 minuutiksi, niin saisipa ainakin vahan raitista ilmaa jos ei muuta. Ja jos heiluttelee oikein reippaasti kasivarsia niin saattais ne hartiatkin hieman siita hellittaa.

(heh. anteeksi nyt jos satuit lukemaan taman merkinnan kuvitellen sen mahdollisesti muuttuvan mielenkiintoisemmaksi jossain vaiheessa. mitaan ideoiden riemujuhlaa tai verbaalista ilotulitusta tasta ei nyt ihan tullut. itseni motivoinniksi jai tama merkinta. ehka paremmin ensi kerralla. ehka ei.)