Huh huh. Teinpa sitten oikein miehen tyon. Mielestani. Yritin nimittain luoda uuden sivupohjan ihan ite. Lopputuloksesta voi olla monta mielta - onhan se vahan sekava eivatka nama varit nyt ole ihan kohdillaan lisaten viela sekavaan lopputulokseen - mutta tama on siis eka kerta kun olen edes yrittanyt mitaan tallaista ja olen ihan kohtuullisen tyytyvainen tahan. Jos joskus on tylsaa ja paljon aikaa niin voisin yrittaa parannella tata.

Tama saattaa hyvinkin toteutua ensi viikolla. Vaimoke menee nimittain kotiinsa ja minullahan ei tunnetusti ole mitaan muuta elamaa kuin vaimo ja tyo. Eli ensi viikolla tulen varmaan viettamaan aika paljon aikaa hotellilla, kun nuo kulkuyhteydet luksuskampasta toihin eivat ole oikein hyvat eika minulla ole sitten kuskia kaytettavissa. Jos kuljen bussilla, minun pitaa lahtea kotoa viimeistaan klo 6.45, saavun bussilla rajakaupunkiin klo 8, siita sitten tallustelen rajan yli ja hotellille ehdin klo 8.30. Koskapa tyot alkavat klo 9, siina minulla on mukavasti aikaa kayda suihkussa ja vaihtaa vaatteet. Bussi takaisin lahtee klo 18 ja kotiin selviydyn sitten noin klo 19.15. Eli aikaa on mennyt 12,5 tuntia tassa 8,5 tunnin tyopaivassa. Ja mitapa mie siella luksuskampassa teen ihan ominpain? Ei ole nettia eika oikeastaan telkkaria (meilla oli alunperin tyyliin 3-4 espanjalaista kanavaa, jotka kaikki nakyivat hyvin huonosti. viime viikolla paatin huvikseni laittaa telkkarin paalle eika nakynyt kuin lumisadetta. en ole jaksanut asiaan paneutua, kun ei kuitenkaan juuri katota telkkaria.). Voihan sita toki lukea, katella leffoja dvd;lta, laittaa ruokaa ja kuntoilla, mita varmaan tulen tekemaankin vkonloppuna. Mutta toissa kaydessa on sama nukkua hotellilla, saastaa vahan rahaakin ja paljon aikaa tyomatkoissa.

Jalleen tylsa blogimerkinta, suokaa anteeksi. Halusin vain testailla tata pohjaa. Olisi minulla kerrottavaakin, paljonkin, mutta sita varten pitaa vahan jasennella ajatuksia eika nyt ehdi. Pitaa pakata ja lahtea kohta. Kerron siis myohemmin.