Suomen keikasta selvittiin. Edellisessa kirjoituksessani pukkasi jotain omituista kriisia. En tieda itsekaan mista se yhtakkia tuli, mutta yhta lailla yhtakkia se meni paastyani takaisin tanne. Jo viikko sitten sunnuntaina palatessani Espanjaan vaimon luo kaikki tuntui yhtakkia olevan ihan ok. Muutto takaisin Suomeen tuntuu yhta realistiselta ja mahdolliselta suunnitelmalta kuin vaikkapa muutto Cayman-saarille.

Tyoviikko tuntui sitten ihan uskomattoman pitkalta. Olin jo varma, etta olen jaanyt jumiin johonkin ihmeelliseen aikavaaristymaan, jossa perjantai ei ikina tule. Viimein ja vihdoin paastiin perjantaihin ja sitten ajankulku nopeutui omituisesti niin, etta yhtakkia hypattiin sunnuntai-iltapaivaan. Oih ja voih. No mutta, oli sentaan mukava ja rentouttava viikonloppu.

En ole ehtinytkaan tanne raportoida, etta liityttiin sitten toukokuun alussa Couchsurfing-yhteisoon. En olisi uskonut, etta kukaan haluaa tulla meille, kun ollaan aika kaukana kaikesta, mutta meillehan on sadellut majoituspyyntoja ihan ihmeen paljon!  Jouduttiin pari pyyntoa torjumaankin ihan sen takia, kun oli muita tulossa samaan aikaan. Ollaan ehditty jo majoittaa 2 japanilaistyttoa yhdeksi yoksi juuri ennen mun Suomen-matkaa ja nyt viime viikolla meilla oli 2 yota 2 belgialaisjatkaa. Molemmat kerrat olivat todella positiivisia kokemuksia, tultiin hyvin juttuun ja varsinkin belgialaisten jatkien kanssa meilla oli tosi mukavaa. Se on sitten avartavaa tavata muita matkahenkisia ihmisia omilla kulmillaankin ja mahtavaa voida auttaa heita matkallaan. Toivotaan sitten tietenkin, etta voidaan itse nauttia muiden ihmisten vieraanvaraisuudesta sitten ainakin Venajalla. En tieda onnistuisiko se Kiinassa tai Mongoliassa, belgialaisystavillamme oli tietoa etteivat kiinalaiset noin yleensa osallistu tahan couchsurfingiin tai etta saitti saattaa olla sensuroitu hallituksen toimesta. Kattoo nyt, Kiinasta voi ainakin viela loytaa halpoja hostelleja, toisin kuin Venajalta. Mongoliassa suunnitellaan tekevamme joku viikon mittainen nomad home stay-reissu, joten siellakin paasisi sitten tutustumaan paikallisten ihmisten arkeen. Nomadi paasee oikeiden nomadien joukkoon :)

Asiasta toiseen, olen yrittanyt taas paasta liikkumisen makuun. Tanaan huomasi, etta alkaa olla liian lampoista paivalenkkeilyyn, kavin tanaan reilun 8km holkka/kavelylenkin ja tulipas kylla niin hiki ja vasy. Pitanee ruveta taas kaymaan mieluummin iltasella toiden jalkeen, niin ei ole niin kuuma.

Illallinen kutsuu. Palaamme asiaan myohemmin.