Tanaan on minun ja vaimokkeen 7-vuotispaiva. Huh huh, niin se aika rientaa. Ja valilla ollaan silti kuin vastarakastuneita.

Vaimoke on tanaan aamuvuorossa ja huomenna iltavuorossa, eli saamme juhlistaa vuosipaivaa ihan mukavasti. Mina olen vapaalla. Alunperin tarkoitus oli, etta oltaisiin molemmat vapaalla ja mentaisiin Benalmadenaan sen ystavapariskunnan luo viikonloppua viettamaan, mika ei ehka olisi ollut romanttisin mahdollinen tapa, mutta ainakin vaihtelua tahan Gibraltarilla pysyttelyyn. Toinen respan vastaavista on kuitenkin lomalla, joten todettiin vaimokkeen kanssa etta hanen on parasta olla toissa ja siirsimme reissua ensi viikonloppuun. Mennaan illalla thai-ravintololaan syomaan ja sen jalkeen fiilistellaan kuohuviinipullon kera. <3

Kuoharia en olisi uskaltanut ehdottaa itse, mikali vaimo haluaa edelleen pysytella taysin tipattomalla linjalla, mutta han oli sitten itse ostanut pullon erikoistilaisuutta varten ja antoi sen nyt muiden lahjojen mukana. Sain ihanan pehmonallen seka ihania pikkuhousuja (paitsi romanttista, myos kaytannollista - hukkuneen matkalaukkuni mukana meni suurin osa alusvaatevarastoani). On se vaimo ihana. Mulla ei ollut tilaisuutta ostaa hanelle lahjaa, joten tarjoan sitten ravintolaillan. Valentine's Dayna tilanne oli toisin pain, ostin lahjan ja vaimo tarjosi ruoan. Kayhan se niinkin :)

Olen tassa mietiskellyt, etta kylla pitaa olla onnellinen siita, mita mulla on vaimon kanssa. Eihan mikaan parisuhde ole taydellinen ja onhan meillakin toki joitain erimielisyyksia ja pitaa tehda kompromisseja. Mutta noin ylipaansa ollaan niin jarjettoman onnellisia, etta ihan ihmetyttaa miten 7 vuoden jalkeen voi ollakin viela niin hulluna toiseen. Aina kun ollaan hetken aikaa erossa, tekee hyvaa huomata miten paljon toista ikavoi. Meilla arki on taynna halimista, pussailua ja pienia rakkaudenosoituksia , rehellisia kohteliaisuuksia ja hellia sanoja. Toisaalta pitkan ja tiiviin yhdessaolon mukanaan tuoma rentous on myos mukavaa. Ei tarvitse esittaa toisen edessa olevansa aina taydellinen vaan voi olla ihan reilusti oma itsensa. Huvittaa, miten joku kaverini yrittaa edelleen esittaa poikaystavansa edessa, etteivat naiset kay kakalla ja juoksee aamulla ensimmaiseksi peilin eteen tarkistamaan, onko hiukset hyvin ennen kuin poika heraa :)

Tahan asti olen viettanyt tata vapaapaivana laiskasti, syonyt aamupalaa ja melkein samantien lounasta (tata tama hotellielama on, syot silloin kuin ruokaa on tarjolla tai et syo ollenkaan), nettaillut ja katsonut puolella silmalla telkkaria, mutta nyt pitaisi ryhdistaytya. En ole toiden, flunssan ja todella huonojen kelien takia paassyt lenkille juuri ollenkaan melkein kahteen viikkoon, joten nyt kun olen vapaalla, parantunut ja aurinko paistaa, en voi mitenkaan jattaa lenkille lahtoa valiin.  Sitten ainakin vahan vatsalihasliikkeita, punnerruksia yms. Sen jalkeen on vuorossa suihku, hiusten pesu seka suoristus (en olen ikina oikein "laittanut" hiuksiani mitenkaan ja harjoittelen viela suoristusraudan kayttoa) etta olisin sitten valmis ja oikein kaunis kun vaimo paasee toista :)

Toivon mukaan meille tulee oikein mukava ilta, vaikka miksipa ei tulisi. Rakkaudentayteista paivaa teille kaikille :X