Tuli taas rekisteroitya uuteen nettipalveluun. Jenkkilainen terveyssaitti, jolla voi mm. tehda erilaisia testeja ja vastata kysymyksiin elintavoista jne. Sitten sielta raportoidaan, miten terveellisesti elat ja annetaan neuvoja miten voisi elaa paremmin. Tein perusteellisen testin, ja sain kauhukseni lukea olevani alkoholin suurkuluttaja.

Minahan olen jossain maarin koukussa naihin testeihin ja ylipaansa terveysintoiluun. Yleensa teen naita testeja en niinkaan siksi, etta haluaisin tietaa mika on vikana ja korjata sen, vaan enemmankin siksi, etta saan sitten taputella itseani olalle testin ylistaessa terveellista elamantapaani. Hyva hyva, syot paljon kasviksia ja kuntoilet 3 – 5 kertaa viikossa, et polta etka syo roskaruokaa, hyvin menee.

Ja nyt sitten pirun jenkit haukkuvat minua juopoksi. Vain sen takia, etta vastasin juovani viikossa keskimaarin 8 annosta alkoholia. Yritin tassa olla mahdollisimman rehellinen. Joskus harvoin tulee toki juotua sen verran yhdessa illassa, mutta tata todellakaan ei tapahdu useammin kuin pari kertaa vuodessa (yleensa Suomen lomilla, mika ei ole sattumaa). Mutta tyypillisesti juon viikolla ehka oluen tai pari (tai en ollenkaan) ja sitten viikonlopun aikana pari-kolme olutta paivan aikana, tai vaihtoehtoisesti muutaman lasin viinia. Tama ei minusta todellakaan ole paljoa. Brittien mielesta turvallisen kulutuksen raja naisilla on 14 annosta viikossa, mutta jenkkien mielesta olen jo suurkuluttaja talla maaralla, koska se ylittaa yhden annoksen paivassa! Hmph.

Niin, ja heidan mielestaan olen myos alipainoinen. Painoindeksini on 19, mika on joidenkin mielesta viela normaalipaino ja toisten mielesta lieva alipaino. Tama on kuitenkin jo noussut kesaisesta painoideksistani 18, tama riittaa kylla aivan hyvin kiitos.

Kyllapa tuntuu selkalihaksissa eilinen salitreeni. Tata lisaa!