Blaah. Tyypillista. Kerrankin oli tarkoitus tehda jotain toiden jalkeen. Menna nimittain parille drinksulle ihan muuten vaan, paastaksemme valilla ulos hotellista. Niin mitas sattuikaan? Hirvittava hurrikaani-ukkosmyrsky-en-enaa-edes-tiia-mika. Ei ole enaa edes hauskaa tama ilmasto.

Siis mehan tultiin tanne nimenomaan paremman ilmaston perassa! Ok, on talvi, ymmarran ettei taallakaan mikaan trooppinen paratiisi ole, mutta tama jatkuva myrskyaminen ottaa jo paahan. Ehka tama on normaalia Gibraltarin talvessa (sarjassamme asioita joista ehka kannattaisi ottaa selvaa ennen kuin pakkaa rinkkansa ja muuttaa toiseen maahan) mutta minusta tama on riittaa. Tasta lahtien aurinkoa eika myrskyja kiitos.

Nalkakin vaivaa. Ainakin mun idut on jo itaneet - niita voi kai jarsia aikansa kuluksi. Hotellilla on ollut jotkut pastaviikot viimeiset 2 viikkoa; joka jumalan paiva kasvisruokavaihto on pastaa, pastaa seka vaihteeksi pastaa. On syoty pennea, fusillia, spagettia ja lasagnea. Onneksi en ikina ollut mikaan vaha-hiilari-dieetin kannattaja. Maistuisi kylla joku muukin ruoka tassa vaihteeksi. Melkein tekisi mieli tilata intialaista, mutta en kehtaisi laittaa ketaan poloista kuskia ajelemaan skootterillaan talla kelilla.

Puhumattakaan siita, ettei meilla ole olutta eika ole ollut tippaakaan olutta sitten viime lauantain. Aargh. Sitakaan ei talla kelilla kehtaa lahtea hakemaan. Kylla on koyhaa ja kurjaa tama elama.