On se raskasta tama tyonteko. Tanaankin olen joutunut paiskimaan toita yhteensa AINAKIN puolitoista tuntia. Mika tarkoittaa, etta surffaamiseen ja kollegojen kanssa jutskaamiseen ei ole liiennyt kuin nelisen tuntia. Blaah. Viela 2 tuntia jaljella, katsotaas montako minuuttia siita joutuu tuhlaamaan tyonteolle.

Muutto. (kuitenkaan ette malttanut odottaa etta kuulette viimeiset uutiset tasta aiheesta!) Se tapahtuu siis 5 paivan kuluttua! Jii - haa! Kaytiin katsastamassa asuntoa viela toisen kerran, kun vuokraisanta halusi nayttaa meille henkilokohtaisesti miten kaikki toimii, ja hyva olikin etta naytti. Ei nimittain oltu tietoisia siita, etta meilla on varastossa kokonainen puutarhakalustosetti, samoin kuin 2 varasankya vieraiden varalta, samoin kuin kaikin puolin toimiva grilli - kaikki asioita, mita oltiin aikeissa ostaa! Upeaa - siina saastyi monta satasta. (noh. oltiin jo innoissamme ehditty ostaa sellainen ilmapatja 49 eurolla. mentiin sita sitten palauttamaan. meille ilmoitettiin, ettei naita hygieniasyista voi palauttaa. tinkasin sitten sujuvasti espanjaksi, etta kun ei me olla edes avattu koko pakkausta niin ei se hygienia ole siita karsinyt. saatiin sitten viimein tahtomme lapi kolmen eri supervisorin kanssa tingattuamme. hah. kerrankin saan olla vaikea asiakas enka se, joka joutuu vaikean asiakkaan kanssa tekemisiin.)

Heti muutettuamme vaimoke menee sitten kotimaahansa lomalle. Auts. Tyhma ajoitus, mutta minkas teet. Toisaalta odotan ihan mielellani sita "omaa aikaa" - minussa kun on lievaa erakon vikaa ja jatkuva 24/7-yhdessaolo kay joskus arsyttamaan. Mulla on myos omituisia tapoja, joita noudatan aina vaimon poissaollessa ikaan kuin uhmaten. Tai jotain. Nyt olen esimerkiksi suunnitellut seuraavia ajanviettotapoja hanen poissaololleen;

1. Tupakointi. (tama on erikoisen typeraa, silla lopetin polttamisen jo vuosia ennen vaimon tapaamista. en halua polttaa. olen kasvissyoja, haluan elaa ekologisesti ja eettisesti seka terveellisesti ja tupakointi on vastaan kaikkea tata. silti - vaimon poissaollessa - monesti paatan, etta haluankin polttaa. ikaan kuin vaimon lasnaolo olisi ainoa syy etta en polta. )

2. Juopottelu. (nykyaan kun vaimo ei juurikaan juo johtuen hanen oudosta allergiastaan, itsekin olen vahentanyt tissuttelua. tosiasia silti on, etta pidan juomisesta ja lievasta humaltumisesta. niinpa olen paattanyt, etta hanen poissaollessa ryypiskelen sitten vaikka yksin kotona. jarkevaa? ehka ei.)

3. Kammottavien TV-ohjelmien katselu. (en tykkaa tosi-tv;sta, mutta joskus saattaisin sellaisia ohjelmia katsoa vain tunteakseni itseni alykkaaksi halveksiessani niita ihmisia. vaimo ei kuitenkaan voi sietaa niita minuuttiakaan. niinpa aion katsoa kaikki mahdolliset ricki lake- tai jeremy springer-show'n tyyliset ohjelmat varastoon ollessani yksin.)

4. Roskaruoan syonti. (jalleen kerran, tama on typeraa koska haluan syoda terveellisesti. mutta vaimon ollessa poissa vaivun poikamies-tilaan, jossa en halua laittaa kunnon ruokaa enka tiskata enka siivota. joten syon pizzaa tai muuta vastaavaa take away-kamaa.)

Mitas muuta sita keksis? Onko kellaan lisaa ideoita taydelliseen rappioon vaipumiseen?