Eihan sita sitten Suomeen paasty ajallaan. Lentoa ei oltu vahvistettu viela 3 tuntia ennen odotettua lahtoaikaa, joten ei sitten lahdetty ajamaan 2 tunnin ajomatkaa Malagan kentalle. Paatin sitten yrittaa vaihtaa lennot myohemmalle aikaa. Ehka parin-kolmen viikon paahan, odottelen viela Finskilta vastausta.

Ei se loppujen lopuksi niin suuri tragedia ollutkaan. Totta puhuen vaimon tultua kotiin meilla oli vain 1 yo aikaa olla yhdessa ja sittten mun olisi pitanyt lahtea Suomeen. Nyt ollaan ainakin saatu enemman aikaa yhdessa. <3

Yritetaan jarkata viimein tupareita ens perjantaille. Ollaanhan tossa asuttu jo puolitoista kkta, mutta ei saatu aikaiseksi yrittaa jarjestaa mitaan. Perjantaina sitten ainakin muutamalla tyokaverilla olis mahdollisuus paasta paikalle. Hankalaa tassa vuorotyossa on tietenkin se, etta jonkun pitaa aina olla toissa. Tasta johtuen olisi hienoa, jos vaikkapa 3 vierasta paasisi paikalle - sen enempaa on turhaa odottaakaan. Suunnittelin jo, etta vois olla meksikolainen teema; tacoja paputaytteella, guacamolea ja tequilaa joko sellaisenaan tai margaritojen muodossa.

Nyt on muuten taas uusi kipina syttynyt sita tulevaa matkasuunnitelmaa varten. Siis Trans-Mongolian junamatkaa varten. Olisi kovasti tarkoitus menna syyskuussa noin 2 kksi. Tietenkin tyotilanne aiheuttaa joitain pienia ongelmia. Ei ole pienintakaan toivoa, etta tasta tyopaikasta paasisi enaa pariksi kuukaudeksi lomalle. Eika silla, etta tassa duunissa haluttaisi niin pitkaan viipyakaan. Yksinkertainen ratkaisu olisi se tuttu ratkaisu; ota loparit ja lahde maailmalle. Mutta mitas sitten kun tullaan takaisin. Taalla ei ole niin helppoa saada uutta duunia kuin oli silloin pari vuotta sitten Dublinissa. Onhan meilla saastoja, mutta kun tassa alkaa vanheta. Vaimoke haluais perustaa perheen tassa lahitulevaisuudessa. Eli niita saastoja tarvittaisiin sitten aika kipeasti. Eli onko jarkevaa ottaa lopareita tassa taloustilanteessa, kayttaa saastot maailman kiertamiseen ja paatya sitten tyottomaksi ilman tyottomyysturvaa ja varmaa tietoa tulevasta duunista? No eihan se jarkevaa olisi. Mutta kun tahtois. Toisaalta tallaiset reissut pitaa tehda ennen perheen perustamista.

Miksi pitaa kasvaa aikuiseksi. Jos ei taho.