Onpas kevytpainen olo. Heh. Englannin sana lightheaded kuvaa olotilaani vallan hyvin talla hetkella. Suomeksi se kai kaantyisi enemmankin huimaamiseksi tai en ainakaan tieda osuvampaa sanaa. Eika minua huimaa, paa vain tuntuu mukavan kevyelta.

Vaimo aloitti paaston todenteolla eilen, kun hanella oli vapaata. Oli ehka liian akillinen muutos. Oli han ollut pari paivaa ilman kahvia eika ollut syonyt mtn roskaruokaa, mutta oli syonyt melko normaalisti eiliseen asti. Piti sitten mehupaaston ja sivuvaikutukset olivat aika rankat. Mennessani eilen kotiin loysin hanet sangysta huonovointisena ja paansarkyisena. Vaikka sivuvaikutuksia tietaa odottaa, tama oli nyt tavallista rankempaa. Han ei ollut varmaan juonut tarpeeksi (olisi pitanyt juoda ainakin 8 lasia vihannesmehua. oli juonut 3. huonovointisuuden vuoksi han koki, ettei voinut juoda enempaa.) Toisaalta paasto piti kuitenkin, koska han oli myos liian huonovointinen syomaan mitaan muuta. Tanaan aikoi sitten syoda mehujen lisaksi vahan vihanneskeittoa ja illalla ehka riisia hoyrytettyjen kasvisten kera.

Itse olen yrittanyt eilisen ja taman paivan valmistaa itseani ja kehoani paastoon. Soin eilen hedelmien ja salaatin lisaksi yhden pienen annoksen lamminta ruokaa. Tanaan toistaiseksi vain 2 omenaa. Valmistin itselleni myos ihanan salaatin toihin mukaan, mutta sen tietenkin jatin lahjakkaasti kotiin. Siella se jaakaapissa odottelee syojaansa. Noh, jos on yhtaan hyva tuuri niin duunin ruokalassa olisi salaattia. Ja jos kasvisruoka on jotain suhteellisen kevytta niin voisi sita ottaa ihan vahan. Vetta ja vihreaa teeta on kulunut todella paljon.

Toivon mukaan parjaan paaston kanssa paremmin kuin vaimo-parka. Nyt on hyva olo ainakin viela.