Luulin jo, etta ruskettumisen jumalat ovat minua vastaan. Olen tanaan vapaalla ja kovasti suunnitellut viettavani kerrankin suuren osan paivasta uima-altaan reunalla paivaa paistatellen. Siihen kun en ole tana kesana juurikaan panostanut. Eilisen vapaapaivan vietin ahkerissa merkeissa siivoten, kayden kaupassa, laittaen ruokaa ja jumpaten (seka katsoen noin 4 tuntia L-Koodia - myonnan, minulla on ongelma) ja paatin tanaan sitten laiskotella. Eikohan aamu ollutkin pilvinen! Taman kesan ehka toinen tai kolmas pilvinen paiva Aurinkorannikolla. Kiitos, tatahan juuri kaivattiinkin. Mutta nyt se aurinko armas alkaa pilkistella tuolta ja kello on vasta 12, joten vielahan tassa ehtii. Odottelen vain pyykkikoneen valmistumista (no siis. tiedatte varmaan mita tarkoitan. en osaa nyt muodostaa tata lausetta.) etta saan pyykit narulle ja sitten menoksi.

Tosin joogatakin halusin. Pitaapa katsoa mihin valiin se sopisi. Vaimon kanssa mennaan varmaan pelaamaan tennista, kun han tulee toista kotiin. Paitsi tietenkin, jos se aurinko alkaa mollottaa ihan tosissaan niin sittenhan on liian kuuma pelata ennen ehka klo 20. Katsellaan.

Taidankin joogata nyt. Om Shanti.

Edit; Joogattu on. Siina meni tunteroinen. En ole kylla siina oikein hyva. Osaan fyysisesti tehda suurimman osan noista liikkeista (mita tehdaan niilla joogakeskuksen tunneilla. joka on nyt kesalomilla. teen siis muistista suunnilleen sita mita tehdaan tunneillakin.) mutta mieli harhailee. En osaa keskittya ja tyhjentaa mieltani kuin ehka hetkeksi kerrallaan ja sitten huomaankin jo miettivani toita/pyykinpesua/mita laittais ruoaksi/tms. eika mistaan syvarentoutuksestakaan tahdo tulla mitaan. Luulin tassa kehittyvani ajan myota, mutta ei se nayta yhtaan parantuvan. Onhan tasta varmasti fyysisesti hyotya, erittain hyvaa liikuntaahan se on ja minulle etenkin venyttelyt ovat tarkeita, koskapa olen luonnostani notkea kuin rautakanki. Olisi silti hyva, jos voisin saada joogasta sita kokonaisvaltaista hyotya mita siita "pitaisi" saada, siis etta mielikin lepaisi. Mietinpa, kuinka moni lansimainen joogan harrastaja osaa sen oikeasti tehda ja kuinka moni kay joogatunneilla vain liikunnan takia tai sen takia, etta se on trendikasta? Kertokaa mulle jos joku osaa keskittya vain liikkeisiin ja hengittamiseen eika mieti samalla kaikkea muuta mahdollista arkista!

Sitakin tassa mietin, etta josko pitaisi ensi viikonloppuna sitten paaston. Tana viikonloppunahan oli vahan tarkoitus, mutta no. Ei kun ei. Ei sitten talla viikolla jotenkin kiinnostanut yhtaan se paastoon valmistautuminen, etta olisi vahentanyt/valttanyt kahvin ja alkoholin juontia ja jattanyt raskaat ruoat ja herkut kokonaan valiin. No, raskaita ruokiahan en oikeastaan koskaan syo muutenkaan, mutta esim. suklaata meni talla viikolla enemman kuin yleensa - oli sellainen ihmeellinen mussutushimo, mita mulla ei yleensa ikina ole! Yhtenakin aamuna mulla oli toissa omituinen suklaacroissant-himo. Niita ei onneksi ollut saatavilla, mutta meni koko aamupaiva sita ajatellessa. Omituista! Eika kahvin juonnista tullut loppua. Oluitakin upposi ihan mukavasti samoin kuin pullo viinia. Mutta jos tanaan jo aloittaisi... olisi nyt taman joogaamisen jalkeen hyva fiilis. Vaimokin olisi hyvillaan, jos olisin koko viikon juomatta pisaraakaan.
Kun sen hanelle lupaisin, niin lupaus taytyisi myos pitaa.